Съсредоточете се върху развитието на Вашия бизнес и оставете грижите за Вашия сайт на нас

Осигурете си спокойствие чрез нашите website care планове. Доверете грижата за Вашия сайт на хора, които имат много опит и искат да постигнете успех. Доверете се на Dreamtech и се радвайте на по-добри резултати всеки ден.

Безплатни редакции на уебсайта

Ще получите безплатни редакции на уебсайта си от нашите експерти. Ще Ви предоставим възможно най-добрите website care планове за подобряване на потребителското изживяване.

24/7 мониторинг

Нашите планове Ви осигуряват спокойствие, защото има кой да се грижи изцяло за Вашия уеб сайт. Нашият екип е 24/7 на разположение. Ние сме тук, за да Ви осигурим подходящата защита и сигурност.

Актуализация на плъгини и теми

Нашите планове за грижи поддържат вашата тема и плъгини актуални с най-новите версии. Нашата работа е да Ви гарантираме, че всички те работят както трябва.

Как website care плановете подобряват Вашето дигитално присъствие

Вашият уебсайт е много важен за успеха на бизнеса Ви. Разчитате на него за Вашия растеж. Той привлича клиенти и генерира приходи. Изключително важно е той да е онлайн и да работи денонощно. Нашите планове за грижи Ви дават спокойствие, че всичко с Вашето онлайн присъствие е наред. Ще се погрижим уебсайтът Ви да не спира да работи. Нашите експерти ще отстранят всеки един проблем бързо. Всичко това подобрява потребителското изживяване и помага за намаляване на степента на отпадане. Това Ви носи повече продажби и увеличава реализациите. Можете да се отпуснете и да се насладите на успеха си, докато ние се грижим за всичко останало.

HOSTS • WORDPRESS • THEMES • PLUGINS • THIRD PARTY PROVIDERS

Поддръжка на сайта за която не трябва да се притеснявате излишно

От поддръжката на уебсайта, до облачния хостинг и мерките за сигурност, нашите планове за грижи поддържат уебсайта Ви актуален, безопасен и работата му безупречна.

С фиксирана цена ние внимателно следим правилното функциониране и ефективността на Вашия уебсайт и предоставяме неограничени корекции на грешки. С два от плановете ние добавяме и часове за разработка на подобрения за Вашия сайт.

Плановете, от които можете да си изберете, са три- Essential, Deluxe и Ultimate Care Plans – има website car планове за всяка нужда.

Подарете си спокойствие и спазване на GDPR законодателството, като поръчате своя месечен или годишен план още днес.

Разгледайте нашите планове
Essential Care
1337 лв. на година
Brute Force Предпазване
404 Мониторинг
Скриване на Админ URL
Месечен ъпдейт на плъгини
Ticket Support
Чат Поддръжка
Оптимизация
Телефонна Поддръжка
Dev Часове
Най-Продаван
Deluxe Care
2947 лв. на година
Brute Force Предпазване
404 Мониторинг
Скриване на Админ URL
Двуседмичен ъпдейт на плъгини
Ticket Support
Чат Поддръжка
Оптимизация
Телефонна Поддръжка
Dev Часове
1 Час
Ultimate Care
4149 лв. на година
Brute Force Предпазване
404 Мониторинг
Скриване на Админ URL
Седмичен ъпдейт на плъгини
Ticket Support
Чат Поддръжка
Оптимизация
Телефонна Поддръжка
Dev Часове
2 Часа
Годишни
Месечни
Персонализирано решение

Ако горните планове не покриват Вашите бизнес нужди, а се нуждаете от специално за Вас, се свържете с нас още сега. Заедно ще създадем персонализиран план, който да отговаря на всички Ваши изисквания.

Global scale

Поддържайте своите продажби високи с помощта на нашите website care планове

Висок UptimeHigh Uptime

С нашите планове за грижи можете да разчитате на Вашия уебсайт 24/7. Когато сайтът Ви има проблем и не функционира правилно, това може да Ви струва бизнеса. Ние можем да Ви осигурим много висок Uptime.

Бързо зареждане

Вашият уебсайт трябва да се зарежда бързо за по-добро потребителско изживяване. Нашите планове за грижи Ви гарантират бързо зареждане, което ще подобри Вашите реализации и ще направи клиентите доволни.

Характеристики

24/7 съпорт и мониторинг

Ние ви предоставяме постоянен съпорт. Винаги, когато имате нужда от помощ или незабавни отговори, можете да се свържете с нас. Винаги сме на разположение.

Сигурност като Форт Нокс

Инвестираме в подходящи мерки за сигурност, за да сме убедени, че Вашият уебсайт е безопасен. Вашият уебсайт ще бъде сигурен с наша помощ. Можете да се насладите на спокойствие, докато ние се грижим за всичко.

Премиум WordPress плъгини

Нашите планове за грижи ви предоставят първокласни приставки с най-новите версии и актуализации. Ние гарантираме най-високото ниво на работа и най-доброто потребителско изживяване.

Google оптимизиране за мобилни устройства

Ние правим и мобилни оптимизации, за да можем да Ви осигурим най-доброто качество на всяко едно устройство.

Оптимизиране на скоростта на страницата

Скоростта на вашата страница е от решаващо значение за потребителското изживяване. Dreamtech Ви осигурява най-добрите планове за грижи, които осигуряват бързо зареждане. Ние постоянно оптимизираме скоростта на Вашата страница.

Актуализации на уебсайт

Нашите планове за грижи поддържат вашия сайт актуален. WordPress непрекъснато се развива с нови технологии и тенденции. Ние се уверяваме, че уебсайт Ви е актуализиран и работи както трябва.

HOSTS • WORDPRESS • THEMES • PLUGINS • THIRD PARTY PROVIDERS

Нашият екип познава Вашите технологии

Избирайки нашите планове за грижи, можете да сте сигурни, че Вашият уебсайт е в добри ръце с много опит. Нашите експерти по WordPress са много квалифицирани и обичат нови предизвикателства. Нашият екип има дългогодишен практически опит. Можете да се съсредоточите върху растежа на Вашия бизнес, докато ние се грижим за всичко.

Високоефективни екипи, отговарящи на Вашите изисквания

Наемаме само внимателно подбрани и изключително талантливи маркетингови специалисти.

Graphic Designer

Creates the visual concepts and develop the overall layout of the product

Уеб разработчик

Създава, разработва и поддържа Вашия уеб сайт

Копирайтър

Разработва и създава креативно съдържание

Людмила Ш.

Габриела Д.

Ананд Ч.

Подобрете своята сигурност с нашите планове

If you want to increase your traffic, improve your security and create quality creative content, Dreamtech is just for you. We can cover all your needs and bring you reliable results.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ние предлагаме разработка по поръчка като допълнение към нашите текущи website care планове. Ако имате по-голям проект, който изисква работа по поръчка и е извън обхвата на нашите планове за грижи, ние ще се радваме да го направим като допълнение към текущата ни поддръжка на Вашия уебсайт.

Разработката по поръчка е $ 100 / час. Ще обсъдим детайлите за проекта с нашия технически екип и ние ще ви дадем точна оценка за това колко време ще отнеме. Ще започнем работа само след като ни дадете зелена светлина, за да продължим напред.

Актуализациите на WordPress са промени, които се правят в кода. Това може да е кодът на основния софтуер на WordPress, на Вашата тема или на Вашите плъгини.

Актуализациите на WordPress се показват в таблото за управление на администратора като ярко червено известие. Те сигнализират, че инсталираният от вас софтуер, независимо дали е активиран или деактивиран, се нуждае от опресняване.

Само с няколко щраквания можете да изпратите актуализация от разработчик към Вашия уеб сайт на WordPress. Но ние силно препоръчваме да вземете мерки за безопасност, като например да направите пълно архивиране на сайта, преди да правите актуализации, първо да извършвате актуализации на пробен сайт или просто да накарате Вашия уеб администратор да управлява всичките Ви актуализации.

Всяка част от софтуера, инсталиран на Вашия сървър, трябва да бъде актуализирана, ако искате сайтът Ви да работи във върхова форма. Ето защо използвайте инструменти, създадени от надеждни разработчици и дизайнери, които се отчитат пред своя софтуер и го поддържат редовно актуализиран.

Има редица причини, поради които разработчик на WordPress може да сметне за необходимо да актуализира кода на своя софтуер и да го изпрати на Вашия уебсайт:

Кодът е силно податлив на проникване и вируси, поради което често ще виждате актуализации на защитата, издадени за целите на корекция на грешки.
Надстройки на производителността: дори ако сте инсталирали надеждни и добре прегледани плъгини и теми, производителността може да се влоши с течение на времето, тъй като софтуерът или кодът остаряват. Издават се корекции за производителност, за да се гарантира, че вашият WordPress софтуер няма да има отрицателен ефект върху скоростта.
Нови функции: мрежата винаги се променя, поради което всеки добър разработчик (включително тези, които стоят зад самия WordPress) обръща внимание на променящите се тенденции. Тъй като те се променят, е от решаващо значение да поддържате софтуера в съответствие, така че уебсайтовете да продължат да са в съответствие с модерното потребителско изживяване.

Вашият уебсайт се състои от файлове и софтуер, които сте качени на Вашия сървър, както и база данни, пълна със съдържание и данни. Архивът е копие на всички тези „неща“, които съставляват уебсайт на WordPress. След това, това копие се съхранява някъде на сигурно.

Разполагаме с много автоматизирани инструменти, които проверят състоянието на уебсайтовете Ви. Всъщност те пингват уебсайтовете Ви всяка минута.

Тези пингове просто проверяват дали вашият сайт не дава грешка 400/500. Ако е така, нашият екип знае в рамките на 60 секунди, че нещо не е наред и започва незабавно да отстранява проблема, за да го разреши възможно най-бързо.

Увеличете резултатите си с нашите високо оценени website care планове

Нашите планове за грижи ще Ви гарантират по-добри резултати. Докато сте фокусирани върху успеха на Вашия бизнес, ние ще се погрижим за Вашия уеб сайт. Ние сме надеждни и квалифицирани и ще се погрижим Вашите резултати да се подобряват всеки ден.