Изработка на сайт според Вашите изисквания и предпочитания

Ние от Dreamtech Ви предлагаме изработка на уеб сайт, по Ваш вкус, който ще Ви донесе увеличение на печалбите. Нашата агенция предлага пълен набор от услуги и е специализирана в изработката на уеб сайтове за малки и средни бизнеси.

Web-Development

Стилен дизайн с модерна визия

Нашите специалисти изработват за Вас сайт според Вашите изисквания и предпочитания. Ние държим на модерна визия, изцяло съобразена със сегашните тенденции. Предлагаме Ви и стилен дизайн, който да подобри потребителското преживяване.

Уникално потребителско преживяване

Сайтовете изработени от нашите специалисти Ви осигуряват уникално потребителско преживяване. Наш приоритет е потребителите да харесват Вашия сайт и да съобразен с техните предпочитания и интереси. Това води до едно уникално преживяване за тях.

Актуални тенденции и последни иновации

Ние се съобразяваме изцяло с актуалните тенденции. За нас е важно сайтът да е модерен и интересен за потребителите. От голямо значение е да се използват последните иновации и да се следват актуалните тенденции, за да се привлече вниманието на повече потребители.

Нашият Процес

Проучване и определяне на целите

Първата задължителна стъпка на нашия процес е определянето на желаните цели. Преди да започнем изработката, проучваме и създаваме стратегия съобразена с Вашите критерии и предпочитания. Трябва да определим целта на Вашия сайт и неговата аудитория, за да бъде успешен. Нашата цел е той да бъде съобразен с целевата аудитория на Вашия бранд, за да ангажира потребителите подобаващо.

Определяне на обхвата

Много е важно да определим обхвата, който искате да достигнете, за да има по-големи шансове за успех. Без ясна представа за целева аудитория, Вашия уеб сайт много трудно ще успее да пожъне успехи. Важно е да бъде изработен, оптимизиран и промотиран на конкретни потребители. По този начин Вашият процент на конверсия ще бъде много по-голям.

Създаване на sitemap и wireframe

Много важна стъпка от изработката на качествен и успешен уеб сайт е създаването на Sitemap и Wireframe. Изработката на sitemap ни помага да разберем взаимовръзката между страниците и как те работят заедно. А Wireframe служи за определяне на структурата, визията и отношението на елементите един с друг. Създаването им помага на потребителите да имат по-добро взаимодействие със сайта и подпомага класирането му.

Създаване на съдържание

Съдържанието Ви е от ключово значение за Вашия успех. Много е важно какво съдържание ще публикувате и какъв стил на писане ще използвате. За да създадете и поддържате Вашата репутация, то трябва да бъде написано и стилизирано правилно, да няма допуснати граматични грешки и да бъде подредено. Трябва да става ясно на потребителите какво предлагате и какво ви отличава от конкуренцията, за да имате успех.

Изработка

След като сме създали всичко останало, следва изработката. С помощта на всичко до момента, създаваме всяка една страница. След това слагаме съдържанието и всички графични елементи на мястото им. От голямо техническо значение е и разработването на валидни HTML и CSS кода на Вашия уеб сайт. Този процес е свързан с отстраняване на евентуални грешки в кода.

Тестване

След като сме готови с изработката и всичко е на мястото си е време за проверка. Сайтът се тества във всички най-разпространени браузъри, за да се уверим, че няма грешки. Проверява се и мобилната версия, за да сме сигурни, че няма да има проблеми и е достъпен от всички видове устройства.

Стартиране

Когато вече е напълно готов, следва официалното стартиране. Това обаче, не е краят, защото всеки успешен сайт се нуждае от поддръжка, оптимизиране и промени.

WordPress

WordPress е свободен софтуер и представлява система за управление на съдържанието (CMS), чрез която изработката се случва по-лесно и бързо.

React
React е JavaScript библиотека с отворен код, при която можем сами да изградим потребителския интерфейс като използваме различни компоненти.
Angular

Angular е JavaScript технологична рамка с отворен код. При нея се използват похвати като end-to-end tooling, декларативни темплейти и dependency injection, които са за цел да опростят изработката на уеб и мобилни приложения.

NodeJS

Node.js представлява среда за изпълнение на сървърни и мрежови приложения с отворен код, които се пишат на JavaScript.

Python

Python е език за програмиране с общо предназначение. Той е обектно-ориентиран, интерпретируем и интерактивен.

Позволете ни да Ви помогнем в развитието на Вашия бизнес като разработим качествен уеб сайт според Вашите предпочитания

В Dreamtech разполагаме със специалисти, които ще създадат и разработят уеб сайт, който е необходим за развитието на Вашия бизнес. Ще подобрим потребителското преживяване, което ще донесе до ръст в процента на конверсии и увеличение в приходите Ви.

Разработването на уеб сайт за Вашия бизнес, Ви дава нов начин, по който може да се свързвате с потребителите. Създава нова, по-добра връзка между Вас и клиентите Ви. Позволява Ви да комуникирате по-качествено и лесно. Това неизменно ще направи бранда Ви по разпознаваем и ще увеличи приходите Ви.

Благодарение на уеб сайта, бранда Ви ще стане по разпознаваем за потребителите. Ще ги накара да Ви се доверяват повече и това ще ги направи по-склонни да извършат покупка от Вас. Ако уебсайтът Ви е изработен качествено, ще Ви помогне да достигате лесно до по-голяма аудитория посетители. Вашето силно уеб присъствие Ви представя като сериозна компания и Ви помага да изпъкнете пред конкурентите Ви.

Уебсайтът е инвестиция, която ще донесе след себе си сигурни успехи и развитие на бизнеса Ви. Ще ви спечели много нови възможности и ще Ви помогне да достигнете до много по-голяма аудитория. Всичко това ще Ви донесе сигурно повишаване на печалбите.

Високоефективни екипи, отговарящи на Вашите изисквания

Наемаме само внимателно подбрани и изключително талантливи специалисти.

Графичен Дизайнер

Създава визуалните концепции и разработва оформление на продукта

Уеб Разработчик

Създава, разработва и поддържа Вашия уеб сайт

Копирайтър

Разработва и създава креативно съдържание

Людмила Ш.

Габриела Д.

Ананд Ч.

От Dreamtech ще ви осигурим качествен уеб сайт

Подобрете резултатите, приходите и трафика на Вашия бранд с Dreamtech, агенция с пълен набор от услуги, която е специализирана в изработката на уеб сайтове за малки и средни бизнеси и има доказани успехи

Позволете ни да изработим Вашия уебсайт

И увеличете приходите си

Нашите специалисти ще изработят сайт съобразен с Вашите изисквания и предпочитания. Ще Ви осигурим качествен и работещ уеб сайт, който да предоставя на потребителите желаната информация. Ще осигурим уникално потребителско преживяване, което със сигурност ще увеличи печалбите Ви.

Следваме модерните тенденции

И ви предоставяме качествени резултати

Ние ще изработим Вашия уеб сайт следвайки актуалните тенденции, за да го направим възможно най-интересен за потребителя. Ще го изработим с помощта на най-новите иновации и ще Ви предоставим модерен дизайн, който да привлича вниманието на потребителите. Всичко това ще доведе до качествени резултати и постигане на целите.

Искате да увеличите приходите си и да подобрите бранда си?

С изработените от нашите специалисти сайтове, резултатите са сигурни. Ако имате въпроси или искате да се запознаете повече с услугите, свържете се с наш специалист.

Често задавани въпроси

Уеб сайтът помога на потенциални клиенти да получат необходимата им информация в достъпна форма. Всеки потребител, който търси нещо в мрежата иска да получи достатъчно информация. Ако Вашият сайт е добре структуриран, с качествено и разбираемо съдържание, клиентът по-лесно ще се запознае с Вашата дейност или предлаганата услуга. По този начин има много по-голям шанс той да се превърне в потенциален клиент и Вашата инвестиция да Ви донесе голям ръст на приходите. Освен това служи като визитка за Вашия бизнес, която е налична 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и достъпна от всяка една точка в света.

За да поръчате собствен уеб сайт е важно да знаете каква ще е главната му цел и какво искате да постигнете чрез него. Важно е да има една основна цел, върху, която да е съсредоточен, за да бъде успешен. Също е хубаво да знаете как искате да изглежда, какво съдържание искате да има и към кого ще е насочен, но ако не сте сигурни за нещо, нашият екип е винаги готов да Ви помогне.

Качественото съдържание е ключово за успеха на Вашия уеб сайт. То е един от най-важните критерии за успешна оптимизация. Google има за цел да ни предостави най-добрите резултати. Тоест, когато търсим нещо още в първите няколко резултата, да успеем да го открием. При наличие на  малко съдържание, неотговарящо на нуждите на потребителя,  постепенно ще загубите позиции. А добрите позиции в класирането ще Ви донесат много потенциални клиенти и ще повишат процента Ви на конверсия.

Изграждането му ще Ви помогне да достигате лесно до по-голяма аудитория посетители. Вашето силно уеб присъствие Ви представя като сериозна компания и Ви помага да изпъкнете пред конкурентите Ви. Ще Ви помогне също с връзката с Вашите клиенти. Уеб сайтът печели много нови възможности и носи огромни предимства. Той е инвестиция, която ще донесе след себе си сигурни успехи и развитие на бизнеса.

CMS (content-management system) или система за контрол на съдържанието, представлява софтуер, визуализиран в уеб приложение. С негова помощ съдържанието на един сайт може да се променя и администрира от хора, които нямат специални познания. CMS-ът не е видим за посетителите, а само за упълномощените администратори. Динамичният сайт притежава CMS . Той е препоръчителен за всеки клиент, защото с негова помощ спестявате много време и средства за корекции по текстовете или изображенията.

Подобрете своите резултати с изработените от нас сайтове

Ако искате да повишите трафика си, да подобрите своята ангажираност и да създавате качествено и креативно съдържание, Dreamtech е точно за Вас. Можем да покрием всички Ваши нужди и да Ви донесем сигурни резултати.