Развийте бизнеса си чрез ефективен маркетинг в социалните мрежи

С първокласните маркетинг стратегии за социални мрежи, които ще получите от Dreamtech ще можете да изградите взаимоотношения с Вашата аудитория и да увеличите трафика и продажбите си.

Клиенти = Приятели

Ние сме приятелски настроени и вярваме, че клиентите винаги са на първо място. Винаги сме позитивни, което ще превърне работата Ви с нас в удоволствие

A-La-Carte услуги

Dreamtech Ви дава шанс да развиете своите канали в социалните мрежи. Предлагаме пълен набор от маркетинг в социалните мрежи – одит, стратегия, оптимизация, създаване на съдържание, управление, органичен растеж, платени реклами.

Богат опит

Специалистите ни са изцяло квалифицирани и знаят как да създадат и поддържат Вашия онлайн имидж благодарение на богатия си опит. Знаят как да развият бизнеса Ви и да го представят в най-добрата му светлина. Резултатите ни говорят сами за себе си.

Нашият Процес

Опознаване на Вашата аудитория

Първата ни цел е да изследваме Вашето дигитално и бизнес присъствие, за да можем да опознаем по-добре Вашата аудитория. Следва създаването на подходящо за нея съдържание.

Създаване на съдържание

Най-добрият начин да получите повече ангажираност от аудиторията си е като ѝ дадете стойностно и креативно съдържание. Нашият екип ще създаде различни видове съдържание – снимки, видеоклипове, описания и др. Мисията ни е да създадем дългосрочна маркетинг стратегия за Вашия бизнес, чрез която да го развием.

Рекламни кампании

Социалните мрежи ни дават чудесна възможност за реклама, която е много по-евтина от традиционните маркетинг канали. Прецизното таргетиране на Вашата аудитория ще предаде посланието ни на идеалния клиент. Нашите специалисти ще създадат дизайна, описанието и подходящата кампания за Вашия бизнес.

Анализ и оптимизация

Една от най-важните стъпки към успеха в социалните мрежи е анализът. След като получим резултатите от нашите публикации и рекламни кампании, ще ги оптимизираме за още по-добри резултати.

Повторение

Никога не се примиряваме дори със страхотните резултати. Винаги работим и се стремим към още по-добри.

Разгледай нашите планове и вземи сега
Essential Пакет
Одит на страницата
Инсталиране на Tracking Pixel
Нова профилна снимка и корица
30 поста
Дългосрочна стратегия
Ангажиране с аудиторията
Видеа
Карусели
Най-Продаван
Deluxe Пакет
Одит на страницата
Инсталиране на Tracking Pixel
Нова профилна снимка и корица
45 поста
Дългосрочна стратегия
Ангажиране с аудиторията
Видеа
3
Карусели
3
Ultimate Пакет
Одит на страницата
Инсталиране на Tracking Pixel
Нова профилна снимка и корица
60 поста
Дългосрочна стратегия
Ангажиране с аудиторията
Видеа
6
Карусели
6
Персонализирано решение

Ако горните планове не покриват Вашите бизнес нужди, а се нуждаете от специално за Вас, се свържете с нас още сега. Заедно ще създадем персонализиран план, който да отговаря на всички Ваши изисквания.

Позволете ни да Ви помогнем да развиете Вашия дигитален маркетинг и да подобрите печалбите си

В Dreamtech си сътрудничим с нашите партньори, за да създадем и разработим изчерпателни и ефективни стратегии за маркетинг в социалните мрежи, които да са подходящи и приложими за Вашия бизнес и, най-важното, да носят висока възвращаемост.

Разпознаването на бранда в социалните медии затвърждава авторитетната Ви позиция във съответната ниша и помага на потребителите да Ви се доверят. Това е така, защото те купуват, това което разпознават и смятат за достоверно. Чрез нашите стратегии за маркетинг в социалните мрежи си осигурявате лесно и ефективно изграждане на Вашия бранд.

 

Всяка завладяваща публикация в социалните платформи, които използвате, може да отведе потребителите до Вашия уеб сайт и да увеличи трафика му, което от своя страна да подобри неговото класиране и Вашите продажби. Нашите маркетингови експерти създават интригуващи призиви за действие в социалните медии, които да мотивират Вашата аудитория да предприеме конкретно действие. Освен това създаваме реклами в социалните медии, които да водят потребителите до Вашата лендинг страница и да стимулират действие (било то покупка, запитване, споделяне и т.н.).

 

Вашият конвършън рейт ще бъде увеличен с помощта на нашите услуги. Чрез кампаниите ни ще подтикнем потребителите към действие, което ще доведе до Вашите по-добри резултати. Нашето обещание е, че ще направим всичко възможно да развием Вашия бизнес, да увеличим трафика и продажбите Ви. Преди Dreamtech да отправи предложението си към Вас, нашият ръководен екип се уверява, че обещанието ни ще бъде спазено. Започваме да работим само и единствено с фирми, на които сме сигурни, че можем да помогнем и да гарантираме по-добри резултати. Това значи, че нашето предложение към Вас, Ви гарантира, спокойствие и сигурност. 

Високоефективни екипи, отговарящи на Вашите изисквания

Наемаме само внимателно подбрани и изключително талантливи маркетингови специалисти.

Графичен Дизайнер

Създава визуалните концепции и разработва оформление на продукта

SMM Специалист

Планира стратегията за социални медии, помага за нейното изпълнение и реализирането ѝ

Копирайтър

Разработва и създава креативно съдържание

Людмила Ш.

Габриела Д.

Аспарух Р.

Вземете ефективен фул-сървиз маркетинг в социалните мрежи

Подобрете резултатите, приходите и трафика на Вашия бранд с Dreamtech, агенция с пълен набор от услуги, която е специализирана в маркетинг в социалните мрежи за малки и средни бизнеси и има доказани успехи

Social Media Marketing

Планиране на стратегия

Първата стъпка е да се планира маркетинг стратегията за бранд Ви. За целта, първо разглеждаме Вашите цели и бизнес нужди. След това ще проучим целевата аудитория и ще подберем ключови думи, които да провокират емоция и действие в потребителите. Нашите проучвания ще ни помогнат да изберем кои са най-добрите социални мрежи, които да използваме за конкретната стратегия.

Създаване на съдържание

Съдържанието, което публикуваме в социалните мрежи трябва да е съобразено с нуждите на Вашата аудитория. Трябва да бъде персонализирано, за да се хареса и провокира емоция в потребителите. Нашите специалисти ще създадат завладяващо съдържание, което ще привлече правилната аудитория и ще направи бранда Ви разпознаваем за нея. Имаме опита и уменията нужни за създаването на подходящото съдържание за Вашия бранд, което да Ви помогне да спечелите доверието на Вашата аудитория. Позволете ни да Ви помогнем, като ни се доверите. Оставете дигиталния си маркетинг в нашите ръце и се съсредоточете в управлението на своя бизнес.

Изследване и анализ на аудиторията

За да бъде ефективна стратегията на Вашия бранд, трябва да проучите аудиторията си и нейните нужди. Влагаме максимално труд в анализ и изследване, за да бъде Вашата стратегия по-резултатна. Нашите маркетингови специалисти ще проучат аудиторията Ви и ще я сегментират в отделни групи. Така по-лесно ще могат да определят нейните нужди и интереси.

Изследване на конкуренцията

Ние използваме различни онлайн инструменти за изследване и анализ на стратегиите на Вашите конкуренти. Тази информация ни помага да разберем слабите места и недостатъците в собствената си стратегия. Така успяваме да я подобрим и усъвършенстваме.

Искате да увеличите приходите си и да подобрите бранда си?

С нашите SMM услуги, резултатите са сигурни. Ако имате въпроси или искате да се запознаете повече с услугите, свържете се с наш специалист.

Често задавани въпроси

В днешно време интернет е достъпен по целия свят. Ето защо повече от 4,14 милиарда използват социални мрежи и използването им по света само ще се увеличава непрекъснато.
SMM Ви помага да комуникирате по-лесно с Вашата аудитория и да достигнете и спечелите нови клиенти. Чрез социалните платформи имате възможността да рекламирате, популяризирате, създавате органично съдържание и т.н. Ето защо те са започнали да изместват традиционните рекламни канали като телевизионни реклами, радио и др. Най-хубавото е, че е доста по-евтино.
Като създавате стойностно и креативно съдържание и публикувате често, Вашия бранд става по-разпознаваем и така започвате да печелите доверието на Вашата аудитория.

 

Във всички социални мрежи, с които разполагате, винаги трябва да публикувате съдържание с контекст и стойност. Анализът и разбирането на нуждите на Вашата аудитория ще Ви помогнат да намерите най-доброто и ефективно съдържание за тях.

Най-хубаво е да използвате платформите, където са вашите клиенти. Въпреки че, това не е причина да изпробвате други платформи. Но колкото повече използвате, толкова повече клиенти достигате. Може да се изненадате колко много ще се увеличи вашата аудитория. Така че, нашият съвет е да се възползвате от почти всички тях. Резултатите ще завалят много бързо.

Когато рекламирате в социалните медии, е много важно да анализирате резултатите и ако рекламните Ви кампании не генерират достатъчно добри резултати, да ги оптимизирате докато не постигнете целите си. 

Можем да измерим възвръщаемостта на инвестициите в социалните мрежи, като използваме някои инструменти за анализ:

Google Analytics

Landing Pages

Trackbacks

И още много други, всеки от които специфичен за различните бизнеси.

Фийда на всички е пълен с информация: публикации и реклами. Хубавото е, че когато е платена реклама, лесно можем да разберем, защото над нея е написано.

Публикации:

След като имаме страница, можем да публикуваме безплатно, когато и каквото ни хареса. Тези публикации ще се виждат от нашата аудитория и от потенциалния ни обхват. Така ограничаваме обхвата си, но това ни дава възможност по-лесно да комуникираме и да се свързваме със собствената си аудитория и постепенно да я увеличаваме, чрез подходящо съдържание.

Платени реклами:

Така по-лесно можем да достигнем до аудитории във всяка част на Планетата. Рекламните кампании ни позволяват да насочваме рекламите си към когото пожелаем. Рекламите не зависят от това каква аудитория имаме или колко голяма е страницата ни. Единственото нещо, което има значение, е да се насочите към правилната аудитория, да направите креативна и ефективна реклама, която не е задължително да бъде изцяло фокусирана върху продажбата. Трябва да привлечем вниманието на потенциалните клиенти, за да преминат към следващата стъпка от фунията → посещение на уеб сайт / страница с продукти. Ако имате силно онлайн присъствие (уебсайт, фуния и т.н.), ще бъде по-лесно да получите повече конверсия.

Подобрете своите резултати с нашите услуги за маркетинг в социалните мрежи

Ако искате да повишите трафика си, да подобрите своята ангажираност и да създавате качествено и креативно съдържание, Dreamtech е точно за Вас. Можем да покрием всички Ваши нужди за маркетинг в социалните медии.