Увеличете своите приходи с нашите SEO услуги

Това е изключително ефективна услуга, чрез която подобряваме потребителското изживяване на Вашия сайт, което, от своя страна, привлича по-значим органичен трафик. Работим усилено, за да развием сайта Ви и да увеличим процента на конверсия.

SEO

Увеличава трафика

SEO ще Ви помогне да увеличите трафика си повече от всяка друга маркетингова стратегия. Ще Ви помогне да насочите целевата Ви аудитория към Вашия уеб сайт и бизнес. Фокусирано е изцяло върху привличане на потребители, които вече търсят активно информация свързана с Вашия бизнес и предлагани услуги.

По-висок процент на конверсия

SEO ще Ви помогне да създадете по-бърз и по-лесен за ползване уеб сайт. Добре структурираните и изчистени уеб сайтове са по-склонни да се харесат на потребителите, така че те ще останат по-дълго, като по този начин намаляват степента на отпадане и увеличават показванията на страниците.

По-висок процент на конверсия

SEO оптимизираните уеб сайтове се зареждат по-бързо, по-лесни са за четене и ще се показват правилно на всеки тип устройство. Класирането им е по-високо и прави целевия пазар по-информиран за тях. Това прави по-вероятно да привличат и задържат вниманието на своите посетители, така че е по-вероятно да станат завръщащи се потребители и лоялни клиенти.

Имаме богат опит в изпълнението на успешни проекти с различни малки и средни бизнеси, точно като Вашия. Но не се доверявайте сляпо на нашите думи и обещания, а прочетете какво казват нашите клиенти за нас и работата ни заедно.

Нашият Процес

SEO одит

Първи контакт със сайта

SEO оптимизацията е сложен и компонентен процес. Започваме с SEO одит, който се състои от следните стъпки:

– Сканираме сайта за технически грешки

– Проверяваме броя на страниците, които са индексирани

– Провеждаме задълбочен анализ на Вашите конкуренти, които изграждат Вашата онлайн индустрия

След това сравняваме Вашия сайт и неговото представяне с това на Вашите конкуренти.

SEO стратегия

Подготвяме стратегия, с която да постигнете по-високо класиране

След като получим оценката на Вашия сайт, разработваме персонализирана стратегия за запълване на пропуските и подобряване на производителността. След това изследваме слабостите на конкуренцията Ви и техните грешки, за да ги използваме срещу тях. Възползваме се от всякакви трикове, за да ги надминем. Това е най-важната стъпка, защото без правилния план не можем да постигнем успех.

Изпълнение

Отстраняване на грешки и конкуренция

След като направим одита и подготвим стратегията се захващаме за работа, защото нямаме повече време за губене. И само след няколко месеца ще се радвате на по-добро класиране и невероятно добри резултати.

Разгледай нашите планове
Essential SEO
Безплатен одит на сайта​
Стратегия за разрастване
Проучване на ключови думи
4 поста (всеки по 1000 думи)
5 беклинк контакта
Месечен репорт
Бранд мониторинг
Беклинк мониторинг
Най-Продаван
Deluxe SEO
Безплатен одит на сайта​
Стратегия за разрастване
Проучване на ключови думи
8 поста (всеки по 1000 думи)
10 беклинк контакта
Месечен репорт
Бранд мониторинг
Беклинк мониторинг
Ultimate SEO
Безплатен одит на сайта​
Стратегия за разрастване
Проучване на ключови думи
14 поста (всеки по 1000 думи)
17 беклинк контакта
Месечен репорт
Бранд мониторинг
Беклинк мониторинг
Персонализирано решение

Ако горните планове не покриват Вашите бизнес нужди, а се нуждаете от специално за Вас, се свържете с нас още сега. Заедно ще създадем персонализиран план, който да отговаря на всички Ваши изисквания.

Запознайте се с нашия уникален подход

Светът е пълен със SEO агенции, но кое е това, което прави Dream Tech напълно уникален?

В Dream Tech вярваме в успеха на всеки един наш клиент. Когато започнем работа с някого, той се превръща в нещо много повече от клиент - превръща се в наш дългосрочен партньор, в когото вярваме напълно и инвестираме в неговия успех. Ако вярваме във Вас, ще направим всичко възможно, за да постигнете успех.

Ние вярваме в доказани и увеличаващи се приходи. За разлика от много други SEO агенции, които са обсебени от класирането, ние не се интересуваме само от него, а от резултатите, които Ви носи то. Мотивират ни развитието на приходите и бизнеса Ви.

Високоефективни екипи, отговарящи на Вашите изисквания

Наемаме само внимателно подбрани и изключително талантливи маркетингови специалисти.

Уеб разработчик

Създава, разработва и поддържа Вашия уеб сайт

SEO специалист

Оптимизира уебсайта Ви, за да се класира по-високо

Копирайтър

Разработва и създава креативно съдържание

Ананд Ч.

Габриела Д.

Денис З.

Вземете ефективни, но в същото време икономични SEO услуги

Подобрете резултатите, приходите и трафика на вашия бранд с Dreamtech, SЕО агенция с пълен набор от услуги, която е специализирана в SEO услугите за малки и средни бизнеси и има доказани успехи

Презаредете печалбите си

Вашият бизнес и Dream Tech имат една обща цел: да увеличат Вашите приходи по сигурен и доказал се начин. Заради това не се фокусираме изцяло върху класирането, а върху резултатите. Наш приоритет е да създадем и разработим ефективна стратегия, която да увеличи печалбата Ви.

Как ще го постигнем? Лесно. С изпитани планове, които включват цялостен одит на уеб сайта, персонализирана стратегия за растеж, задълбочено проучване на ключови думи, убедително писане на блогове и много други. Всичко това се превръща в сигурни резултати: Трафикът на уеб сайта Ви се увеличава, потребителското изживяване се подобрява драстично, получавате по-висок процент реализации – това води до сигурно увеличаване на печалби.

Доказателство за бъдещето на Вашия уебсайт

В конкурентния и забързан свят на SEO и Google класации това, което работи днес, може да не работи утре. Затова от Dream Tech ще Ви помогнем да създадете уеб сайт, който да подходящ за времето си, да бъде устойчив на всички промени в бъдеще и да привлече съответния трафик за години напред.

Как да направим това? Просто. С комбинация от експертни, ефективни, вътрешни тактики, които вашата стандартна SEO агенция обикновено не би използвала. Така вашият уеб сайт ще продължи да се класира високо, всеки път, дори преди най-ожесточените конкуренти.

Безплатен одит на сайта и 5 начални стъпки, чрез които ще го оптимизирате

Вземете Вашият безплатен одит, изготвен от нашите специалисти, както и 5 ефикасни съвета, чрез които ще оптимизирате сайта Ви. Не изпускайте тази уникална възможност, а се възползвайте преди Вашите конкуренти да са Ви изпреварят.

Често задавани въпроси

Оптимизацията на търсачки (SEO) е процес на оптимизиране и подобряване на Вашето онлайн съдържание, така че търсачки като Google, Bing и Yahoo да го показват като най-добър резултат при търсения на определена ключова дума. Това подобрява видимостта на сайта и го класира по-високо.

SEO увеличава органичния трафик, видимостта на Вашите страници и подобрява класирането Ви. По този начин е по-вероятно да привлечете внимание и да увеличите броя на потенциални клиенти, което увеличава потенциалните приходи. Може да окаже съществено влияние, когато се класирате по-добре от вашите конкуренти.

SEO е непрекъснат процес, а не еднократно събитие. Това не е лесна игра, защото пазарът, конкуренцията и търсачките непрекъснато се променят и развиват. Изкачването в класацията изисква повече време, защото алгоритъмът на търсачката избира най-подходящите и най-качествените резултати.

Най-добрите практики за SEO са няколко различни задачи, които подобряват класирането на уеб сайта в търсачката. Обичайните и най-добри практики за SEO включват : съдържание с ключови думи и фрази, което да е лесно за четене и разбиране, on-page и off-page оптимизация, проучване на ключови думи и изграждане на backlinks към даден сайт.

Когато са ефективно проучени и оптимизирани, ключовите думи действат като канал за свързване на Вашата целева аудитория с Вашия уебсайт. Те помагат да се комуникира с търсачките за какво става дума в дадена уеб страница и това подобрява шансовете търсачката да намери уеб страница, подходяща за конкретно търсене.

Готови ли сте да растете и да се развивате?

Ако сте готови да реализирате повече печалби от всякога с нашите несравними SEO услуги, които вече са помогнали на много бизнеси като Вашия, опитайте още ДНЕС!