Изработка на мобилно приложение според Вашите изисквания и предпочитания

Ние от Dreamtech Ви предлагаме изработка на мобилни приложения, по Ваш вкус, които ще Ви донесат сигурен ръст в печалбите. Нашата агенция предлага пълен набор от услуги и е специализирана в изработката на мобилни приложения за всякакви предназначения.

Съвременни технологии

Ние от Dreamtech Ви предлагаме нашата помощ за изработка на мобилно приложение, за да сте в крак със съвременните технологии. Чрез изработката на мобилно приложение ще увеличите осведомеността за бранда и ще привлечете много нови потенциални клиенти.

Устойчиво изграждане

Нашите специалисти ще изградят приложението Ви качествено и устойчиво. Преди да го пуснем ще го проверим и изчистим от грешки, за да сме сигурни, че всичко ще е наред.

Богат опит

Нашата агенция има богат опит в разработката на мобилни приложения. Специалистите ни са много квалифицирани и знаят как да го създадат качествено и съобразено с Вашите изисквания. 

Нашият Процес

Анализ и проучване на пазара

Първата стъпка от нашия процес е да анализираме и проучим пазара. След като разберем Вашите цели, започваме да опознаваме целевата аудитория и да създаваме стратегия. Проучваме и конкурентите, за да сме по-добри от тях.

Изграждане и създаване на дизайн

Следващата голяма стъпка е да определим основните страници и функциите им. Започваме изграждането им и създаването на дизайн. Избираме най-подходящия начин да представим бизнеса Ви и да помогнем за неговото развитие. След това Ви изпращаме прототип и заедно го обсъждаме и определяме как ще протекат следващите стъпки.

Изработка

Следвайки всички стъпки до сега, започваме изработката на мобилното приложение. Комбинираме двете най-важни неща – да е полезно и да е красиво. Създаваме интуитивни интерфейси, които се харесват на потребителите, благодарение на нашия богат опит с платформите iOS и Android. Всичко това помага за изработването на работещо и функционално приложение, което носи страхотни резултати на нашите клиенти.

Тестване на различни устройства

След като нашите специалисти са разработили приложението, започваме да го тестваме. Преминава през проверка на различни видове смарт устройства, за да сме сигурни, че функционира правилно. Анализираме го и изчистваме наличните грешки, за да го усъвършенстваме напълно.

Качване в Google Play и App Store

След като мобилно приложение е напълно готово го качваме в Google Play и App Store. Създаваме запомняща се и привличаща вниманието иконка, за да помогне за добрия старт на приложението на пазара. За да е наистина успешно едно мобилно приложение, то се нуждае от поддръжка и оптимизация.

Objective C

Objective-C е обектно-ориентиран език за програмиране, който основно се използва за разработване на приложения за iOS и Mac

Swift

Swift е многофункционален език за програмиране, разработен от Apple Inc за разработване на приложения за iOS и Mac.

Java

Java е обектно-ориентиран език за програмиране, разработен от Sun Microsystems за разработване на приложения за Android.

React Native

React Native е framework за мобилни приложения с отворен код, създаден от Facebook, Inc. Използва се за разработване на приложения за Android, Android TV, iOS, macOS, tvOS, Web, Windows и UWP.

Kotlin

Kotlin е междуплатформен, статично типизиран език за програмиране. Kotlin е проектиран да взаимодейства напълно с Java. Основното му приложение e разработка на Android.

Позволете ни да Ви помогнем в развитието на Вашия бизнес с качествено мобилно приложение според Вашите предпочитания

В Dreamtech разполагаме със специалисти, които ще създадат и разработят мобилно приложение, което е необходимо за развитието на Вашия бизнес. Ще подобрим потребителското преживяване, което ще донесе до ръст в процента на конверсии и увеличение в приходите Ви.

Разработването на мобилно приложение за Вашия бизнес, Ви дава нов начин, по който може да се свързвате с потребителите. Създава нова, по-добра връзка между Вас и клиентите Ви. Позволява Ви да комуникирате по-качествено и лесно. Това неизменно ще направи бранда Ви по разпознаваем и ще увеличи приходите Ви.

Благодарение на мобилното приложение, бранда Ви ще стане по разпознаваем за потребителите. Ще ги накара да Ви се доверяват повече и това ще ги направи по-склонни да извършат покупка от Вас. Ако мобилното приложение е изработено качествено, ще Ви помогне да достигате лесно до по-голяма аудитория посетители. Вашето силно уеб присъствие Ви представя като сериозна компания и Ви помага да изпъкнете пред конкурентите Ви.

Мобилното приложение е инвестиция, която ще донесе след себе си сигурни успехи и развитие на бизнеса Ви. Ще ви спечели много нови възможности и ще Ви помогне да достигнете до много по-голяма аудитория. Всичко това ще Ви донесе сигурно повишаване на печалбите.

Високоефективни екипи, отговарящи на Вашите изисквания

Наемаме само внимателно подбрани и изключително талантливи специалисти.

Графичен Дизайнер

Създава визуалните концепции и разработва оформление на продукта

Мобилен Разработчик

Създава, разработва и поддържа Вашето приложение

QA

Разработва и създава креативно съдържание

Людмила Ш.

Габриела Д.

Иван С.

От Dreamtech ще ви осигурим качествено мобилно приложение

Подобрете резултатите, приходите и трафика на Вашия бранд с Dreamtech, агенция с пълен набор от услуги, която е специализирана в изработката на мобилни приложения за платформите iOS и Android.

Позволете ни да изработим Вашето мобилно приложение

И увеличете приходите си

Нашите специалисти ще изработят приложение съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. Ще Ви осигурим качествено и работещо мобилно приложение, което да предоставя на потребителите желаната информация. Ще осигурим уникално потребителско преживяване, което със сигурност ще увеличи печалбите Ви.

Следваме модерните тенденции

И ви предоставяме резултати

Ние ще изработим Вашето мобилно приложение, следвайки актуалните тенденции, за да го направим възможно най-интересно за потребителя. Ще го изработим с помощта на най-новите иновации и ще Ви предоставим модерен дизайн, който да привлича вниманието на потребителите. Всичко това ще доведе до качествени резултати и постигане на целите.

Искате да увеличите приходите си и да подобрите бранда си?

С изработените от нашите специалисти мобилни приложения, резултатите са сигурни. Ако имате въпроси или искате да се запознаете повече с услугите, свържете се с наш специалист.

Често задавани въпроси

Мобилното приложение е вид приложен софтуер, предназначен да работи на мобилно устройство, като смартфон или таблет. Мобилните приложения често служат за предоставяне на потребителите на услуги, подобни на тези на компютри.

Приложенията са разделени на три широки категории: нейтив приложения, уеб приложения и хибридни.

Нейтив приложенията са създадени за конкретна мобилна операционна система, обикновено iOS или Android. Нейтив приложенията  се радват на по-добра производителност и по-финно настроен потребителски интерфейс (UI) и обикновено трябва да преминат през много по-строг процес на разработка и осигуряване на качеството, преди да бъдат пуснати.

Уеб приложенията се използват в HTML5 или CSS и изискват минимална памет на устройството, тъй като се изпълняват през браузър. Потребителят се пренасочва към конкретна уеб страница. Уеб приложенията изискват стабилна връзка, за да се използва.

Хибридни приложения са комбинация от естествени и уеб-базирани приложения. Приложенията, разработени с помощта на Apache Cordova , Xamarin, React Native, Sencha Touch и други подобни технологии, попадат в тази категория.

Те са създадени да поддържат уеб и местни технологии в множество платформи. Освен това, тези приложения са по-лесни и по-бързи за разработване. Включва използването на една кодова база, която работи в множество мобилни операционни системи.

Въпреки такива предимства, хибридните приложения показват по-ниска производителност. Често приложенията не успяват да носят еднакъв външен вид в различни мобилни операционни системи.

Ориентирайки се към мобилните устройства, Вие и Вашият бизнес съществувате практически навсякъде, по всяко време. Мащабите са неограничени!  А статистиката говори:

 • Пазарът на моблини приложения се разраства неимоверно бързо.
 • Продажбите на мобилни устройства са три пъти повече от продажбите на компютри.
 • Почти всеки вече притежава поне едно мобилно устройство.

Почти няма други неща, които да имат толкова мащабен ефект върху начина, по който живеем, работим, общуваме и се забавляваме, колкото съвременните мобилни устройства.

Много компании изграждат своите мобилни приложения, за да разширят бизнеса си, както никога досега. Като се има предвид времето, в което живеем, потребителите бързо възприемат нови технологии, докато бизнесът ги догонва и търси нови начини да предлагат своите услуги. Ако вие сте този, който няма мобилното приложение за вашия бизнес, първо трябва да знаете ползите от наличието на мобилно приложение. Предимствата са:

 • Мобилните приложения подпомагат промоции и предлагат голяма популарност на вашите продукти
 • Осигуряване на видимост 24/7 за потенциални и настоящи клиенти.
 • Активиране на опциите за плащане за покупки в приложението.
 • Предлагайки ефективни услуги за поддръжка с опции за незабавни съобщения.

Стъпките за разработване на мобилно приложение са:

 • Скициране на идеята за приложението
 • Направа на проучване на пазара
 • Създаване на макети на приложение
 • Направа на графичния дизайн на приложението
 • Създаване на целевата страница на приложението
 • Направа на самото приложението
 • Качване на приложението в App Store
 • Подобряване на приложението с обратна връзка с потребителите

Подобрете своите резултати с изработените от нас мобилни приложения

Ако искате да повишите трафика си, да подобрите своята ангажираност и да създавате качествено и креативно съдържание, Dreamtech е точно за Вас. Можем да покрием всички Ваши нужди и да Ви донесем сигурни резултати.