Google Ads мениджмънт, който носи сигурни резултати

Увеличете приходите си бързо и лесно с помощта на Dreamtech. Ние сме агенция, която предлага пълен набор от услуги и разполагаме с експерти за всяка една от тях. Специалисти сме в Google Adwords за малки и средни бизнеси и имаме доказани успехи.

Привлича потенциални клиенти веднагa

Ако имате бизнес и не влагате пари в гугъл, допускате голяма грешка. Фокусирайте се върху няколко ключови думи и ще увеличите процента си на конверсия, докато, всъщност, спестявате пари. Ако давате на потенциалните си клиенти уникално и качествено съдържание, фокусирано около няколко ключови думи, ще получите сигурно увеличение на печалбите си.

Увеличава осведомеността за бранда

Една от целите на създаването на Вашата кампания в Google Ads е да повишите информираността за бранда Ви и видимостта на Вашата компания, продукти или услуги. Ще увеличим трафика към Вашия сайт или онлайн магазин и ще повишим ангажираността на клиентите Ви чрез различни кампании в гугъл ads. Ще анализираме всичките им показатели и ще ги коригираме, ако е необходимо.

Свържете се отново с посетителите на уеб сайта Ви

Колкото по-често хората виждат Вашето име и бранд, толкова по-вероятно е да се превърнат в купувачи. Хората вероятно няма да предприемат покупка още от първото посещение на сайта. Трябва да показвате реклами свързани с Вашата компания из цялата мрежа и е важно те да достигат до хората, които вече са Ви посетили, което е лесно постижимо с помощта на гугъл ads.

Нашият Процес

Анализиране на аудиторията

Първата стъпка в нашата работа като експерти в Гугъл Ads е да опознаем Вас, Вашия сайт и най-важното – да изследваме аудитория Ви. След като свършим всичко това, знаем точно какво трябва да направим, за да постигнем желания от Вас резултат.

Изследване на ключови думи

След като познаваме аудиторията Ви, можем да започнем да планираме проекта и стратегия. Една от първите стъпки е откриването на правилните ключови думи. Анализираме какво търсят хората е гугъл и така лесно можем да използваме ключовите думи, за да подпомогнем развитието на Вашия бизнес.

Получете повече трафик

Създаването на заглавия и описания в Google Adwords ще Ви донесе повече трафик и ангажираност. Това е една от целите, които искаме да постигнем. Колкото повече трафик има, толкова по-голям е шансът да увеличите процента си на конверсии.

Превърнете трафика в конверсии

Качественото съдържание е ключова част от процеса. Ако можем да дадем на клиента стойност и качество, можем лесно да го спечелим като клиент. Когато това се случи, ние знаем, че сме постигнали своите цели.

Разгледайте нашите планове
Essential Package
Настройка на профила
Оптимизиране на профила в Google Ads
Изследване на ключови думи
Свързване на акаунти
3 кампании
3 рекламни групи
3 реклами във всяка група
Общо: 27 реклами
Месечни отчети
Сърч и дисплей реклами
Ремаркетинг
Бюджет
до $ 2000 на месец
Bestseller
Deluxe Package
Настройка на профила
Оптимизиране на профила в Google Ads
Изследване на ключови думи
Свързване на акаунти
10 кампании
3 рекламни групи
3 реклами във всяка група
Общо: 90 реклами
Седмични отчети
Сърч и дисплей реклами
Ремаркетинг
Бюджет
до $ 5000 на месец
Ultimate Package
Настройка на профила
Оптимизиране на профила в Google Ads
Изследване на ключови думи
Свързване на акаунти
20 кампании
3 рекламни групи
3 реклами във всяка група
Общо: 180 реклами
Седмични отчети
Сърч и дисплей реклами
Ремаркетинг
Бюджет
над $ 5000 на месец
Персонализирано решение

Ако горните планове не покриват Вашите бизнес нужди, а се нуждаете от специално за Вас, се свържете с нас още сега. Заедно ще създадем персонализиран план, който да отговаря на всички Ваши изисквания.

Позволете ни, да се заемем с кампанията Ви в Google Adwords и ще увеличим приходите Ви

Dreamtech разполага с експерти в Google Ads. Те ще изработят сигурни стратегии за реклама в гугъл, които носят голяма възвращаемост.

Рекламите в гугъл са несравними спрямо прецизното таргетиране. Там най-лесно се генерира трафик, който се превръща бързо в конверсии, Потребителите, които попадат на Вашия сайт, вече са търсили в гугъл нещо в тази ниша, което води до много по-голям шанс за реализация на покупка. Този вид реклама превъзхожда останалите най-вече в намирането на клиенти, които вече имат намерение да купят подобен продукт.

Google Display targeting предоставя страхотната възможност за ремаркетинг. Чрез него можеш да избереш конкретен тип аудитория, като например хора, които вече са се ангажирали по някакъв начин с конкретния бизнес. Ремаркетингът е много добра стратегия, защото тази аудитория вече е показала интерес към Вашите продукти и по-лесно може да се реализира конверсия. Освен всичко това, колкото по-конкретна аудитория таргетираш, толкова по-ниска е цената за клик.
Рекламата в гугъл е подходяща за почти всеки бюджет. Хубавото при нея е, че задавате определен бюджет и той не се надвишава. Плащате само когато хората предприемат действия, като например кликове за да посетят сайта Ви или да се обадят за запитване. Бюджетът може да бъде променен по всяко време, в зависимост от резултатите.

Високоефективни екипи, отговарящи на Вашите изисквания

Наемаме само внимателно подбрани и изключително талантливи специалисти.

Графичен Дизайнер

Създава визуалните концепции и разработва оформление на продукта

PPC Специалист

Responsible for planning and optimizing the effectiveness of online advertising campaigns

Копирайтър

Разработва и създава креативно съдържание

Людмила Ш.

Габриела Д.

Стела Г.

Използвайте нашите ефективни и икономични Google Ads услуги

Подобрете резултатите, приходите и трафика на Вашия бранд с Dreamtech. Дигитална агенция с пълен набор от услуги, която е специализирана в гугъл рекламата за малки и средни бизнеси и има доказани успехи

Умножаваме Вашите печалби

…и Достигаме Вашите Цели

Повечето агенции действат погрешно! Те се фокусират изцяло върху класирането, а не върху приходите. Класирането и трафикът са от голямо значение, но ако тези посетители не се превръщат в действителни печалби, не са от значение. Всичко, което ни интересува, е колко приходи и печалба можем да донесем на Вашия бизнес.

БЕЗ Оправдания, САМО РЕЗУЛТАТИ

които издържат изпитанието на времето

Ние ще защитим Вашия уебсайт от непрекъснатите актуализации на гугъл. Не разчитаме изцяло на една конкретна тактика, за да класираме уебсайта Ви на върха на Google (както действат повечето агенции). Вместо това, нашата стратегия е да използваме голямо разнообразие от стратегии, които осигуряват сигурни успехи за Вашия бизнес.

Искате да увеличите приходите си и да подобрите бранда си?

С помощтта на нашите специалисти по реклами в гугъл, резултатите са сигурни. Ако имате въпроси или искате да се запознаете повече с услугите, свържете се с наш специалист.

Често задавани въпроси
Google Ads е платформа за реклами, която е изцяло онлайн. Гугъл е най-голямата и най-използваната търсачка в целия свят и затова рекламодателите се стремят техните реклами, предложения за услуги, продукти или видео клипове да се показват най-много на уеб потребителите. Най-големият плюс на Google Ads е, че плащате, само когато някой предприеме действие, като например да кликне на сайта Ви. Това ни помага да повишим конверсията на Вашите реклами и да ги оптимизираме по-качествено. Платформата Google Ads ни предлага възможно най-добрия начин за прецизно таргетиране в мрежата. Можем да насочваме рекламите към всяка група хора, за които гугъл разполага с информация. Ремаркетингът ни позволява да правим реклами в долната част на фунията и следователно да осъществяваме повече сделки.
Дисплей рекламите на гугъл завършват процеса. Чрез тях Вашите бизнес съобщения могат да се показват почти навсякъде. Дисплей рекламите са няколко вида: текстови,със снимки, с видео или мултимедийни. Разширяването на потенциалния ни обхват е чудесно за върха на фунията и ни помага да привлечем вниманието на публиката по-качествено и лесно.

Google Ads може да пуска рекламите ни само от един ден и пак да имаме реализации (ако всичко е създадено и настроено правилно), което означава, че можем да постигнем резултати възможно най-бързо и да стимулираме растежа на бизнеса ни.

SEO е сложен процес, който се нуждае от много повече време, за да постигне резултати, особено за ниши с висок трафик. SEO е добър начин за получаване на конверсации, тъй като не плащате допълнително за тях, но се нуждае от повече работа и време. Покачването в топ класациите обаче, не би било възможно, ако уебсайтът Ви не е оптимизиран качествен.

Поради високата конкуренция в гугъл има някои правила, които трябва да се спазват за успешна Ads кампания. Пътят към конверсии и добри резултати е много сложен.

Едно от основните неща е „Качествен рейтинг“ и за него има много важни фактори:

– Качество на ключовите думи

– Релевантност на рекламата

– Честота на кликване

– Целева страница

– Резултати от историята

– Потребителски изживяване

– Наддаване

Ако някой, който не е експерт на Google Ads, се опита сам да пусне рекламите за своя бизнес, това може да му коства много пари. Основните правила могат лесно да бъдат усвоени, но сложните фактори и всички различни видове инструменти са много трудни за разбиране, изучаване и практикуване. Създаването на качествено и ангажиращо копие, правилно таргетиране на аудиторията, определяне на бюджетите и всички останали „малки неща“ са много трудни и както могат да подобрят и издигнат Вашия бизнес, така могат и да подкопаят неговото развитие.

Подобрете своите резултати с нашите реклами в Гугъл

Ако искате да повишите трафика си, да подобрите своята ангажираност и да създавате качествено и креативно съдържание, Dreamtech е точно за Вас. Можем да покрием всички Ваши нужди и да Ви донесем сигурни резултати.