Криейтив дизайн, които ще ви помогне да развиете бранда си

В Dreamtech имаме специалисти, които са готови да Ви помогнат да развиете Вашия бранд чрез иновативни и модерни криейтив кампании. Имаме богат опит и сме специализирани в разработката им за малки и средни бизнеси.

По-висок процент на конверсия

Криейтив кампаниите и качествения уеб дизайн ще Ви помогнат да увеличите процента си на конверсия. След като потребителите Ви вярват повече и се ангажират с Вашето съдържание, ще са по-склонни да Ви се доверят. 

Професионализъм и постоянство

Ако работите с нас, ще получите истински професионализъм. Нашите екипи са създадени изцяло от специалисти. Ние държим на постоянството и добрите резултати, които са провокирани от него.

Качествен уеб дизайн = Достоверност

За да имате качествен уеб сайт и силно онлайн присъствие се нуждаете от уеб дизайн и криейтив кампании, които да отговарят на нуждите на Вашия бизнес и представят бранда Ви по най-добрия начин. 

Нашият Процес

Кратка оценка

Процесът ни започва с кратка оценка и анализ на Вашия бранд. Анализираме досегашното Ви уеб присъствие и как можем да го подобрим. Обсъждаме с Вас плана, който сме създали до момента и го променя, ако е нужно.

Проучване

Правим проучване, за да разберем коя е най-правилната стратегия за Вас и Вашия бранд. За да е успешен бизнесът Ви в онлайн пространството, дизайнът трябва да отговаря изцяло на предлаганите от Вас услуги. Трябва да предразполага потребителите и да ги подтиква към действие. Анализираме и конкуренцията, за да можем да сме по-добри от тях.

Изготвяне на скица

След като сме извършили проучване и анализ, и сме обсъдили целите Ви, създаваме скица. Нашият екип от специалисти я изработва и Ви я изпращаме, за да сме сигурни, че отговаря на Вашите изисквания и е съобразена с Вашите цели. Ако е необходимо, я променяме.

Дизайн

Когато одобрите скицата и сме уточнили всичко спрямо дизайна, започваме неговата изработка. Той ще е изцяло съобразен с модерните тенденции и стандарти. Създаден е, така че да помагат за по-добро потребителско изживяване. Онлайн магазините, които създаваме са винаги модерни и се открояват със своята визия и практичност.

Представяне

Дизайнът е готов и следва представянето му пред клиента. За нас е много важно той да е удовлетворен от резултата. При необходимост, правим промени.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator е софтуер за векторна графика, който позволява да създаването на всичко – от уеб и мобилна графика до лога, икони, илюстрации на книги, опаковки на продукти и билбордове.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop е професионална комерсиална програма, която е има много различни функции. От редактиране на снимки и композиране до дигитално рисуване и графичен дизайн.

Adobe XD

Adobe XD е многофункционален UX/UI инструмент, който усъвършенства дизайна на потребителското изживяване. Представлява инструмент за проектиране и прототипиране на уеб сайтове и мобилни приложения.

Invision

Invision представлява платформа за дигитален design на продукти. Осигурява бързо прототипиране, анимация, вградени дизайнерски системи и сътрудничество – всичко на едно място.

Позволете ни да Ви помогнем в развитието на Вашия бизнес чрез нашите криейтив услуги

В Dreamtech разполагаме със специалисти, които ще създадат и разработят всичко необходимо за развитието на Вашия бизнес. Ще подобрим потребителското преживяване, което ще донесе до ръст в процента на конверсации и увеличение в приходите Ви.

Качественият уеб сайт се нуждае от хубав дизайн, който да представя бизнеса по най-добрия начин. Трябва да ангажира потребителите и да ги подтиква към действие. Чрез качествения уеб дизайн, потребителя по-лесно намира всичко нужно в сайта. А чрез креативното и качествено съдържание, му предоставяме информацията, от която се нужда и запазваме вниманието му за по-дълго.

Чрез по-доброто потребителско преживяване на сайта, процента на конверсии се увеличава по-лесно. Когато уебсайтът ангажира потребителите и им предоставя важна и интересна за тях информация, те са по склонни да извършат покупка.

След като процента на конверсии се е увеличил, ще се увеличат и приходите Ви. Уеб дизайнът е много важен за успеха на сайта Ви, защото ще накара хората да Ви вярват повече. Това ще умножи Вашите приходи.

Високоефективни екипи, отговарящи на Вашите изисквания

Наемаме само внимателно подбрани и изключително талантливи специалисти.

Графичен Дизайнер

Създава визуалните концепции и разработва оформление на продукта

Маркетинг Специалист

Fill a missing skill set or role on your team.

Копирайтър

Разработва и създава креативно съдържание

Людмила Ш.

Габриела Д.

Стела Г.

Вземи качествен уеб дизайн и криейтив услуги

Подобрете резултатите, приходите и трафика на Вашия бранд с Dreamtech, агенция с пълен набор от услуги, която е специализирана в криейтив услугите за малки и средни бизнеси и има доказани успехи

Подобрете Вашия дизайн

…и започнете да печелите повече

Ние ще Ви помогнем да увеличите приходите си чрез нашите криейтив услуги. За нас е важно Вие да успеете да постигнете целите си. Ще подобрим уеб дизайна Ви, ще създаваме качествено съдържание и ще представим бизнеса Ви по най-добрия начин. Всичко това ще създадем спрямо нуждите и интересите на клиента. Това ще Ви помогне да подобрите потребителското изживяване, което ще Ви донесе повече приходи.

Предоставяме Ви само качествени резултати,

Които са изпитани и доказани

Ние от Dreamtech работим заедно с Вас, за да Ви помогнем да постигнете целите си. Наш приоритет е да Ви осигурим качествени резултати, които да Ви удовлетворяват. Чрез нашите криейтив услуги, тези резултати са сигурни. Ще Ви помогнем да подобрите сайта си и по този начин да развиете бизнеса си.

Искате да увеличите приходите си и да подобрите бранда си?

С помощта на нашите криейтив услуги, резултатите са сигурни. Ако имате въпроси или искате да се запознаете повече с услугите, свържете се с наш специалист.

Често задавани въпроси

Логото на Вашия сайт е от много голяма значение. То трябва да привлича вниманието на потребителите и в същото време да представя Вашия бизнес по най-добрия начин. То трябва да бъде уникално и да отговаря изцяло на Вашия бранд и услугите, които предлагате. Нашите специалисти изработват уникално лого, изцяло съобразено с Вашите изисквания.

Респонсив (или отзивчив) дизайн е подходящ за всички видове устройства и е лесен за взаимодействие. Той добива все повече популярност, защото мобилните устройства са все по-често използвани. Ние от Dreamtech се стремим всички наши проекти да са отзивчиви към всяко едно устройство, за това предлагаме респонсив дизайн на нашите клиенти.

Съдържанието, което публикувате е много важно за успеха на Вашия уеб сайт и бизнес. То трябва да бъде качествено и правилно написано, да представя бизнеса Ви по най-добрия начин и да е съобразено с Вашата аудитория. За тази цел е най-добре да ползвате услугите на специалисти, защото те най-добре знаят от какво съдържание се нуждае Вашия бранд. Ние от Dreamtech Ви предлагаме услугите на нашите копирайтъри, които ще се погрижат изцяло за съдържанието, което Ви е необходимо, за да представите по най-добрия начин бизнеса Ви в онлайн пространството.

Да, създаваме икони и илюстрации, които са съобразени изцяло с дизайна на уеб сайта и Вашите предпочитания. За да е цялостна визията на Вашия уеб сайт, той се нуждае от икони и илюстрации.

Частичен редизайн представлява промяна на вече изграден уеб дизайн. Частичната промяна на визията на Вашия вече изграден уеб сайт понякога е много важна. Частичният редизайн включва много различни неща в зависимост от какво се нуждае съответния сайт. Включва например промяна на основен фон, промяна на лого, промяна на снимките, промяна на цветовете на шрифт или бутони.

Подобрете своите резултати с нашите криейтив услуги

Ако искате да повишите трафика си, да подобрите своята ангажираност и да създавате качествено и креативно съдържание, Dreamtech е точно за Вас. Можем да покрием всички Ваши нужди и да Ви донесем сигурни резултати.