Подобряване на Потребителското Изживяване за Шведска Технологична Компания

Ozoneair AB X Dreamtech

4x Повече Продажби

3.3s Зареждане

46% Взаимодействие с потребителите

ВЪВЕДЕНИЕ

От Ozone Air се нуждаеха от помощта ни, за да отстранят проблемите на уебсайта си и да подобрят потребителското изживяване. Решихме проблемите им и увеличихме процента им на конверсия. С нашата помощ печалбите им нарастнаха и потребителското изживяване се подобри.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА

Предизвикателствата за нашия екип бяха много, но благодарение на нашите умения и професионализъм, всички те бяха преодолени. Потребителското изживяване не беше никак добро, защото уебсайтът беше бавен и имаше много проблеми. Едно от най-големите предизвикателства беше предоставянето на достатъчно информация на потребителите за ползите от озоновите технологии. Посетителите не знаеха какво точно представлява OzoneAir и не разбраха как и защо се използваха предлаганите продукти. Поради всички тези проблеми процентът на конверсия беше много нисък.

ЗА КЛИЕНТА

OzoneAir е стартиращо технологично предприятие, намиращо се в Люлео, Швеция. Създават продукти, които помагат на клиентите им чрез пречистване на въздуха в дома или офиса. С обслужване както на B2C, така и на B2B пазарите, тези пречистватели на въздух трансформират кислорода в озон, който атакува и елиминира бактериите, алергените и микроорганизмите във въздуха. Едва около 2017 г. тази технология стана достъпна за широката публика благодарение на OzoneAir, които пускат лесен за използване продукт с лесен за използване интерфейс
„Quick and easy to work with. Very helpful and skilled in all sorts of questions. Highly recommended! “

Katharina Saalo

РЕШЕНИЯ

Решаването на проблемите им започна с анализирането на уеб сайта им и текущата статистика. Имаше висок процент на отпадане на посетителите от началната страница, така че една от целите беше да се направи изцяло нов дизайн и да се оптимизира страницата. Оправихме всички страници на уебсайта. Поправянето на грешките в сайта помогна за увеличаването на скоростта. Направихме интерактивен потребителски интерфейс, който прави ценната информация лесна за разбиране и подобрява взаимодействието на потребителите с уебсайта. Всичко това помогна за подобряване на потребителското изживяване и процента на конверсия.

РЕЗУЛТАТИ

Успяхме да постигнем желаните резултати с помощта на нашите експерти, което, от своя стана, направи клиентите ни много щастливи. Увеличихме скоростта на уебсайта и отстранихме всички проблеми. Нашата работа помогна на потребителското изживяване. Повишихме осведомеността за марката и увеличихме процента на конверсия. Компанията увеличи печалбите си, превръщайки много посетители в потенциални клиенти

Започнете да растете с Dreamtech още днес

Ако сте готови да развивате бизнеса Ви и да реазлизирате повече печалби, се свържете още СЕГА с нашия екип, който винаги е готов да Ви помогне.