600x Възвращаемост На Инвестицията В Сферата На Недвижимите Имоти

Ideahome X Dreamtech

600x ROI

50% Повече Трафик

Прецизно Таргетиране

ВЪВЕДЕНИЕ

От Idea Home имаха нужда от нашата помощ, за да увеличат своите продажби. Трафикът, който имаха, беше добър, но това не беше достатъчно, за да увеличат доходите си. Ето защо нашите специалисти подобриха рекламите им, и ги направиха по-подходящи за тяхната аудитория. Помогнахме им да увеличат своя конвършън рейт и да подобрят печалбите си.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА

Idea home имаше добър трафик, но не беше достатъчен само той, за да се превърнат посетителите в потенциални клиенти. Те не бяха анализирали достатъчно добре аудиторията си, така че не можеха да предложат подходящо съдържание. Рекламните им кампании се нуждаеха от подобрение, за да постигнат по-добри резултати. Основното предизвикателство за нас беше да направим ангажиращо и креативно съдържание, което да увеличи техния конвършън рейт.

ЗА КЛИЕНТА

Idea Home е българска строителна и инвестиционна компания. Вече над 10 години екипът им проектира, инвестира и изгражда първокласни жилищни сгради в София. Тяхната мисия е удовлетворението на техните клиенти.
It was a pleasure to work with Dreamtech. The first digital agency that actually brought us real results and kept its promise. Totally recommended!

Kalinka Doycheva

РЕШЕНИЯ

Решението за техните проблеми започна с анализ на съществуващите трафик и реклами. Нашите експерти анализираха всички предишни кампании, за да разберат къде имат грешки и как да ги поправим. Екипът ни проучи целевата им аудитория и взе предвид техните интереси и поведение. След това създадохме различни видове съдържание и го персонализирахме според нуждите на тяхната аудитория. Направихме подходящи реклами, които помогнаха да превърнем повече посетители в потенциални клиенти. Проучихме конкурентите и техните рекламни кампании, за да можем да подобрим нашите. И всички тези стъпки ни помогнаха да решим проблемите и да увеличим печалбите на Idea Home.

РЕЗУЛТАТИ

Нашите клиенти бяха много щастливи от резултатите, защото те бяха много удовлетворяващи. Повишихме осведомеността за марката и почти незабавно увеличихме конвършън рейта им. За един месец те успяха да възвърнат своята инвестиция 600 пъти. Направихме по-добри рекламни кампании и следователно компанията получи повече трафик и превърна много от посетителите си в потенциални клиенти.

Започнете да растете с Dreamtech още днес

Ако сте готови да развивате бизнеса Ви и да реазлизирате повече печалби, се свържете още СЕГА с нашия екип, който винаги е готов да Ви помогне.